Grekerna väntar …


En röst från Aten!

En sammanfattning av hur läget är i Grekland (Aten). Grekerna väntar tills folkomröstningen visar om det blir Ja eller Nej. Och i väntans tider har allt stannat av. Det här dominerar allt liv. Alla talar om det, efter jobbet (för dom som har ett) på tavernorna mm. Mycket få bilar på gatorna, grekerna håller i sina pengar (de som har tagit ut det dom har sparat). Men det finns en ilska och en hopplöshet bland många greker. En ilska över att Tsipras handlade på det här sättet mitt under turistsäsongen. Nu har många bokat av sina resor – Grekernas semester startar i slutet 635745_233016041av juli, men de vet inte vad som väntar och bokar av sin semester. Känsla av att katastrofen redan är där, men kan bli värre. Ingen vet vad som komma skall. Alltfler vill rösta Ja. Det sägs att om det blir ett Nej, kommer det heller inte bli några förhandlingar, oavsett vad Tsipras lovar befolkningen.  Grekerna väntar, men på hur resultatet blir vet ingen än.

Frågan är om det är ett ödesval!Kategorier:Krisen i Grekland

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: