Blixtinkallelse


Idag har jag varit seminarieledare vid oppositionsseminarium av uppsatsplan i kursen vetenskapsteori och metod, i SYV-programmet. Det var intressant och roligt att få lite inblick i hur de arbetar där och vad man kan forska om i det programmet.

Blev blixtinkallad i torsdags … och det gick ju bra med tanke på att det är bedömningar som jag håller på med nu. Så i morgon och på onsdag blir det sista kursen som jag skall bedöma examinationer för. Sen hoppas jag kunna ta ut några dagar i veckan av min forsknings- och utvecklingstid. Det går att kombinera med uppsatskursen som startar denna vecka. En viss tid måste jag vika för förberedelse inför introduktionsseminariet.

Och så fick jag en riktig överraskning när jag kom. På bordet stod ett stort påskägg från rumskompisen, fullt med godis. Gissa, vad glad jag blev.

 Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: