Andra dagen efter


Började dagen med att svara på en del mail, ladda ner en hel del examinationsuppgifter samt tala i telefon.

Nu har jag 30 examinationer i en kurs uppladdade på Mondo, 15 i pappersversion i en andra kurs och x antal i en tredje (vilket jag får svar på i morgon hur många det blir) Det finns alltså en hel del att göra efter att kurserna är avslutade. Jag kommer fortsätta att vara fulltecknad. Men eftersom jag inte har någon schemalagd undervisning kan jag hinna med en del annat också, då tiden att köra in till undervisningen går bort, liksom all planering och genomförande. mm.

Börjar äntligen komma igång med min examinationsuppgift i första momentet av kursen Estetik. Och jag är i valet och kvalet om jag skall fortsätta på det andra. Bestämmer mig i morgon.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: