Avkoppling


Det finns avkoppling och det finns paus.

Missade första seminariet om Kant i kursen Estetik. Fick för mig att det var tisdag då jag vaknade. Och när jag väl kom på att det var onsdag blev det för sent att åka dit. Och det var lika bra, för tröttheten gjorde ont. Men det gick över och istället körde jag till ICA och handlade. Sen satt jag inne i bilen där det var varmt och solen lyste in och jag kunde för ett ögonblick inbilla mig att det var sommar. Medan vinden rörde upp grenar och damm och fick bilen att rista till. Men det kändes bra. Åkte sen till macken och pratade med en vän en stund innan jag körde hem.

Tittade på en film på DVD och somnade en stund. Vaknade av pipet från tvättmaskinen. Mailen har varit tyst, två mail som jag har besvarat och telefonen har bara ringt en enda gång.

Idag har jag kopplat av och inte tagit en enda paus från avkopplingen. 🙂

Katten GustavKategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: