Ingen bra dag!


Vaknade i morse och kände mig mörbultad. Det gick inte över hur jag än gjorde för att må bättre med Alvedon, och tea, vatten och choklad. Ingenting hjälpte. Jag har varit fruktansvärt trött hela dagen, trots åtta timmars sömn och haft en spänning i hela kroppen, som om någon har stuckit in i elkontakt i kroppen på mig. Det är en spänning som inte går att göra något åt. Det har varit svårt att gå på grund av gungningar. Var och handlade och marken gungade under fötterna på mig. Kunde inte begripa vad det handlade om. Tänkte sen att det kanske berodde på att jag satt och skrev mycket i går. Men det brukar inte visa sig på det sättet.  Klockan 19.00 gick det över nästan helt och hållet och nu har jag fått förklaringen. Det har varit 130 skalv i samband med vulkanutbrottet i Etna idag och jag är känslig för jordbävningar. Blir helt däckad, ju närmare det händer desto värre. Sicilien ligger ju inte långt ifrån norra Grekland.

Vulkanutbrott

När jag gick ut på balkongen började det blåsa och löven föll i massor på kort tid från trädet utanför. Nu kommer ovädret, tänkte jag. Det skall regna i natt. Får se om det blir några löv kvar.Kategorier:Jul och Nyår Saloniki år 18/19

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: