Hemma igen!


Klockan tre gav jag upp. Då hade jag ätit och sen tvingat mig att ladda upp bilder och skriva ett inlägg. Det blev sängen och jag somnade direkt och sov till nästan klockan sex. Kände mig ganska yrvaken, men gick till närbutiken och köpte lite, bland annat peppar, då jag inte tänkte mig för och tog ut något bakom pepparburken. Den ramlade ut och gick sönder. Atchoo! Vladimir kom precis och hjälpte mig att sopa upp det, då jag var tvungen att hålla för näsa och mun. Gjorde iordning mat och satt ett bra tag på terrassen, åt och drack rosévin, till Åsa en ny gäst som kom i torsdag gjorde mig sällskap. Senare kom Rauni. Det var inte lönt att försöka sova. somnade klockan två och vaknade halv sex. Hungrig! Otroligt skönt att sitta på terrassen på morgonen när det är varmt i luften och himlen är helt utan moln. I morse var till och med måsarna tysta.

Har nu bokat en resa till Thasos stad den 2-4 augusti. Bokat av hotellet i Alexandroupolis då det var sista dagen igår att bestämma sig. Ville inte binda upp mig, då jag bokat Thasos. Men biljetten har jag kvar och sannolikheten att jag åker är 50/50.

 Kategorier:Kavalla 2018

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: