WTF Sverige brinner :-( Då går vi ut och grillar!


Följer utveckling i Sverige och det är rörande att se hur de polska brandmännen blir bemötta utmed vägarna. Ja, vi behöver nästan aldrig hjälp och nu när vi behöver, får vi den. 🙂 Jag känner mig verkligen ledsen över alla som kommer bli och har blivit drabbade. Och jag blir urförbannad över, och nu kommer jag säga det dom jag tänker på förtjänar (annars är jag selektiv att uttrycka hårda ord mot beteende som jag blir förundrad över eller att sätta mig till doms över andra).

Idioter som tycker det är viktigare att de får grilla än att respektera eldförbudet. Finns inga ursäkter! Sjuttio bränder i Sverige, folk förlorar sina hem, måste panikevakuera … djur svälter, fågelungar brinner upp i bon. Då är det helt i ordning att bestämma att – Nu går vi ut och grillar.  Igår blev polisen nerringd av människor som rapporterade om minst 30 grillningar. IGÅR!? Hallå!

Skyhöga böter kanske hjälper!Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: