Promenader


Vi gick en promenad igår och utforskade gatan och huset nedanför svenska husets trädgård. Lite av muren syns från huset, men jag blev förvånad när jag såg hur det verkligen ser ut.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Och när vi kom till slutet till den igenvuxna tomten, som vi ser en del av från terrasserna såg vi de här tre små sötnosarna hålla koll på oss.

 

 

 

På tillbakavägen tog vi en närmare titt på hus som har förfallit. Vad har hänt? För ett antal år sen bodde folk här. Förfallet sker fortare än man kan tro. Liksom besöken som inte vårdar! Och så en liten katt som inte ser glad utan ledsen ut. Är det mamman till sötnosarna, eller någon som väntar på en husse eller matte som aldrig kommer?

 

 

 

 

 

 

För övrigt blev promenaden längre än vi hade räknat med då det antingen var hundar som stoppade oss eller för branta backar och 50 trappor upp till en andra vägar. Men till slut kom vi fram och gick samma väg tillbaka som häromkvällen. Nu var det ljust och inte lika mycket en fara för livet (för de kör fort där). Vi hälsade på Omorphi i närbutiken, köpte lite vin mm. Och satt sen på terrassen tills klockan var över elva. Skön kväll, lite svalt, molnfritt och nymåne. Och jag lyckades för första gången få en fin bild på månen. Tack Nikon!Kategorier:Kavalla 2018

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: