Roligt besök :-)


Igår kväll kom och övernattade ambassadören i Turkiet Lars Wahlund Svenska huset, tillsammans med sin syster och son. De kom ganska sent igår kväll, men idag åt de frukost i lugn och ro på terrassen och vi hade en lång pratstund. Upptäckte att vi har en viss gemensam bekant. De var mycket trevliga och det var roligt med lite oväntat besök även om vi visste i förväg att de var på väg. De hade bilat från Ankara och skulle vidare upp till Sverige inom någon vecka eller så. Det är intressant att träffa en person som har haft uppdrag i så många länder och speciellt i Turkiet de senaste fem åren. Även om vi pratade om svenska utbildningssystemet, och andra ämnen som inte hade speciellt mycket att göra med hans uppdrag. Sonen är AIK:are och det är positivt. Lika givande är det med fotografen Paul Hansen som vistas i huset nu, som har arbetat i områden vi aldrig skulle besöka.

Och så vann Frankrike!

Såg för första gången den stora sköldpaddan i trädgården idag. Låg i skuggan så det var lite svårt att ta ett bra fotografi. MEN, till slut så. Den verkade lite inbunden dock …!

 

 

 

 Kategorier:Kavalla 2018

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: