Varmt idag!


Uppe med tuppen som vanligt i morse – det är tidigt (klockan är bara fem i Sverige). Idag har jag ätit både lunch och middag. Med den värmen som är nu med temperaturer runt 34-35 måste man äta mer lagad mat än vanligt. Vi har suttit ute på altanen mest hela dagen idag. Men efter kl. 15-16 och framåt är det omöjligt då den badar i sol. När vi är därute under tiden trängs vi på en liten skuggig yta. Det blir trevligt, men varmt efter ett tag. Tro mig när jag betonar – jag klagar inte. Det blir varmt, svettigt och jag blir trött, men i jämförelsen så finns det absolut ingenting att klaga över.

Myggen är besvärliga, men dom syns iaf, så en del av dom kommer man undan. Själva spåren efter sticken är långt ifrån så plågsamma som de knottbett de grekiska (och även de svenska) ger mig. De kliar, men det gör inte plågsamt ont, det vätskar sig inte och klådan är inte intensiv. Det går att avstå från att klia och tänka bort. Men, än är inte faran över. Det kan bli knott även detta år 😦 .

Skrev ut drygt tre sidor skriven text idag och kommer fortsätta skriva. Men har läst en del, samt tagit siesta.

Detta bildspel kräver JavaScript.Kategorier:Kavalla 2015

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: