Kvällsblogg


DSCN5360Fram till klockan tre var värmen behaglig, men troligen har jag fått för mycket varm luft och sol idag (trots att jag suttit i skuggan – förklara det den som kan!), för klockan halv fyra kände jag mig alldeles för varm och gungig. Det blev hett på en gång utan förvarning. Det löste jag genom att dricka massor av vatten och vila en stund med dörr och fönster öppna. Det var instängt i rummet på grund av att jag glömde stänga luckorna, så solen hade gassat en bra stund. Till slut kom en sval vind in genom rummet och känslan lättade. Jag gjorde i ordning mat och drack lite öl till, samt umgicks med Robert, Magnus och Anna.

Frustrationen över att jag inte kommit igång med min artikel har nu gått över. Helt plötsligt kom jag på hur muren mellan mig och ämnet skulle kunna överbryggas. Annan frustration efter ett långt läsår fick jag också ur mig idag, genom att ge uttryck för tankar som jag hållit inne med (eller snarare trängt undan av ren självbevarelsedrift)  i många år.

Känner mig rätt nöjd med att ha varit ute idag så länge idag, så nu tänker jag sitta och skriva en del på min första version av det som skall bli en färdigskriven artikel.Kategorier:Kavalla 2015

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: