Kulturkväll


DSCN5139Idag har det hänt en hel del. Har inte skrivit en enda rad.

Dagen började med strömavbrott på grund av att en stolpe skulle bytas ut. Det varade i fyra timmar – från kl. 8-12. Jag passade på att gå ner och handlade. Redan kvart över åtta var vägarbetarna ute och borrade (filmklipp på FB), och när jag kom ner till gatan som går parallellt med stora gatan, stod luften stilla och det var fuktigt som i en bastu. Jag uträttade mina ärende så fort som möjligt och tog taxi hem till kl. 9. Satt en stund vid datorn, då internet fungerade, men batteriet började ta slut, så jag och några till satt på altanen och väntade, och väntade. 😉

Efter att strömmen slogs på var det dags för lunch och sen kom jag aldrig igång. Efter lunchen sov jag siesta till klockan fem. Gjorde iordning middag och sen blev det kulturkväll.  Några duvor fick spel. Det verkar som om det var någon revirstrid. Ett par mot en ensam duva, som sökte tillflykt hos oss på altanen. Först trodde jag den fått värmeslag, för den var så tam. Jag hämtade vatten och bröd. Men den åt bara brödet. Men det var inget fel på den.

Kenneth, stipendiat från författarförbundet berättade om sitt författarskap. Vi åt snacks och drack vin, och juice och vatten, på altanen. Trettio grader varmt under hela kvällen. Mycket trevligt. Tiden gick fort. Jag tog några foton som kommer in på kavallahusets sida på FB. De blev ganska bra, men inte helt. Tror kameran börjar bli lite för gammal.Kategorier:Kavalla2014

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: