Regn och klantighet


Spåren efter ett kort men härligt regn.

Spåren efter ett kort men härligt regn.

Vaknade före klockringningen. Det gör mig alltid glad att lura den ;-). Ganska svalt till en början och sen varmare. När jag gick in och satt mig vid datorn började det regna. Ett underbart ljud. Sprang ut och plaskade med fötterna i vattenpölarna som ett barn. Vilken lycka! Tyvärr slutade det alldeles för fort. Men det har varit en behaglig tillvaro på altanen idag. Det har blåst, och 35 grader har inte känts så hett. Nu klockan nio är det 32 grader. Skönt och behagligt, men lite väl varmt på rummet.

Idag beslutade jag mig för att skriva ut mitt manus, så långt jag hunnit. Men jag hade inte alla hästar hemma. Det var lite krångel, då skrivaren var avstängd och jag var tvungen att gå ner till Eleni och be om hjälp, då jag inte hittad ON-knappen. Hon kom upp och sa – Jag ser den härifrån! Gick runt och på vägen drämde jag in tån rakt i en utskjutande träpanel. Nu haltar jag och har en mörkblåröd tåtopp. Inget roligt alls. Klantigt värre. Och ont gör det, som tusan.

De övriga gick ut för att äta och jag får vackert stanna hemma. Men det är skönt att vara helt ensam i huset. Har suttit tills det blev för mörkt på altanen och redigerat mitt manus.  Från och med i morgon kommer vi vara tre stycken, Johanna, John och Jag, fram till måndag. Då åker jag till Saloniki.

 Kategorier:Kavalla2014

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: