Resdag 2


Bestämde mig för att ta sightseeing-turen över bergen. Tyckte jag var ute i god tid, men det blev bara fem minuter kvar. Kämpade mig in till luckan, fick min biljett och fortsatte mot bussen. Men krafterna tog totalt slut, så jag fick be om hjälp med min tunga väska. Bussen var full, men jag fick två säten nästan längst bak alldeles för mig själv. Efter att ha hämtat andan var jag totalt avslappnad (Läs: trött). Det tog ett tag innan färden upp mot bergen . Jag satt på högersida, vilket betydde närmast stupen. Chauffören körde också snabbt i kurvorna. I vilket fall var det min upplevelse. Det kändes mer läskigt än att flyga. Men det var bara att gilla läget. För att fokusera på något annan, startade jag min GPS och följde vår väg upp från by till by. Tanken att ta just den här turen, var att se på plats hur det kunde ha sett ut för 2300 år sen. Men till slut, med livet i behåll, svängde vi ut på vägen mot Drama och till höger. Och så bredde sig hela Kavala ut precis innan Egnatia Hotel. Lite köbildning, men till slut var vi fram utanför KTEL. Satt en stund, åt min mjuka chokladkaka, drack vatten, tog ett bloss och åkte vidare med taxi till Odos Ydras.Kategorier:*Kavala 2022*

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: