Dag 1 – I Kavala


Sov flera timmar igår, och hela natten.

Morgonen startade som bäst kan beskrivas ”Det kommer efter som Arboga-ölet”. Gick ner och handlade och kom knappt uppför trappan. En lång trappa. Tror det är tjugo steg som svänger längst upp. Åt yoghurt. Satt på balkongen och tänkte plugga grekiska, men tröttheten värkte i hela kroppen. Inte hjälpte det att ligga och vila en stund heller. Men, efter tre dagar utan ordentlig mathållning, är det kanske inte så konstigt att man blir trött.

OK, vad ser då mitt norra öga. Myrinvasion av det lilla slaget. Ett tjugotal pyttesmå myror, som tyvärr fick sätta livet till med en våt servett. Kastade ner servetten i toaletten (den var tunn) men några hade klarat sig. Det gjorde ”ont i hjärtat”, men det var bara att spola igen. Tillbaka till balkongdörren. Då kommer nästa gäng. Samma där, men inget toabesök den gången. När en i personalen kom, blev det sprutning av något dödande medel. Ok, men då kom tredje gänget, men de flesta av dem fattade galoppen, så de gick tillbaka till vart de nu än kommer ifrån.

Allt började kännas rätt bra, men det skavde att jag fortfarande var trött. Och jag ville ju få mina grekiska cigaretter. I går var det stängt på Odos Lagada och på bussterminalen hann jag inte, Och var för trött för att leta rätt på en kiosk som var öppen i Kavala.

Jag roade mig idag med att se utfrågningen av Kristersson, och Politikbyrån. och efter det var jag pigg(are). Gick till kiosken där alla taxibilarna står vid det stora torget. Så nu har jag äntligen fått mina Karelia Slims Ble och middag.

Och som om de hörde mig, så dök det fjärde gänget upp i skrivandets stund. Det blev återigen dödande medel.

Positivt är att jag har skugga på balkongen, så gott som hela dagen. Bara en stund sol morgon och kväll. Fast idag har det varit mulet mest hela dagen, men lite tryckande från och till.Kategorier:*Kavala 2022*

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: