Slussen


Till sist, jag blir uppvaktad av en liten fluga, som jag försökte släppa ut flera gånger. Men han gav inte upp. Lite sällskap är inte så illa.

Nu befinner jag mig i början av ”slussen” mellan Sverige och Grekland. Övernattning i Arlandastad och i morgon terminalen, i väntan på avgången. Det känns som jag lämnar ett socialt värdesystem till ett annat. Kanske inte helt och fullt, med tanke på att vi har mycket gemensamt i och med EU. Men, på individnivå ser man tydliga skillnader. 

Idag har det varit varmt. Superstressad av att packa och fixa saker,  i över 31 grader inomhus. Det är mycket man måste tänka på när det handlar om bortovaro i drygt fem veckor, kanske längre. Tackar Emanuel för att han hjälpte mig och för pratstunden innan jag körde iväg. Jag gjorde mina grannar glada. De fick tio clementiner av mig. 

Det tog fyrtio minuter att komma till hotellet. Ingen trafik alls, men så såg det inte ut på eftermiddagen då jag pratade med Petros som satt i bilen.

Nu som först har jag stressat ner ordentligt. Speciellt eftersom jag får vara kvar till kl. 15 i morgon. Det är fortfarande tre-timmarsregel på Arlanda, för att det inte ska bli köbildning. Kategorier:*Kavala 2022*

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: