Nästa Arlandastad..


Ja, fast inte riktigt än. I morgon kör jag till Arlandastad och sover över, för att inte riskera hamna i köer. Men det är ett sätt att starta resan ett dygn innan avresan. Det är avstressande, då det inte finns så mycket att göra mer än att vänta och njuta av att göra det.

Min ambition att resa med lätt bagage har jag lyckats sisådär med. Fortfarande stoppar jag ner en del plagg, som jag måste ha med mig. Eller tror det. Kläder väger. Min tanke är att ha ett ombyte och köpa det jag behöver på Zara i Kavala. Lättare har det blivit, men helst skulle jag vilja resa med en ryggsäck och inget mer. Idag ska jag gå igenom och se om det inte finns annat som kan lämnas kvar hemma. Ofta har jag tagit med mig saker som inte ens har lämnat resväskan. En gång tog jag med mig tjocka strumpor mitt i sommaren. Inte tungt, men hur tänker man då. I mars tog jag med mig termos och kaffetermos, som jag aldrig använde. Böcker som jag inte läste. Onödigt! Finns ett helt bibliotek i svenska huset. Kanske jag ska utmana mig själv den här gången och bara ha med mig två t-shirts, ett par shorts, två byxor och inget mer. Resten, köper jag i Kavala. En klänning kanske jag kan stoppa ner. 🙂

Någon som känner igen sig?



Kategorier:*Kavala 2022*

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: