Siri och dagens väder…


Igår återställdes kontoret som fick en vattenläcka för en tid sen. Drottning Siri kom därför efter lunch och fick ett skrovmål tonfisk. Hon dök inte upp på kvällen, eller också missade jag henne. Idag vid 10-tiden kom hon. Hon fick sardiner som hon åt långsamt. Det verkar som hon föredrar tonfisk (och vilken katt med heder gör inte det). Jag stod och vaktade, pratade en stund med Thomas. Den svart-vita katten dök upp, gick långsamt fram mot Siri, som till slut vände sig så hon såg honom. Allt slutade med att han tog en bit. Siri blev fly f-b, men vek undan. Hon hade dock ätit en hel del. Jag hade inte hjärta att mota bort den svart-vita, då han kastade i sig maten. Siri såg sig om en sista gång innan hon försvann bakom knuten.

Det är fantastiskt vacker dag, men det blåser rejält, men inte isande kallt. Solen värmer upp vinden. Igår på kvällen, såg jag blixtrar på himlen bakom berget. Athos siluett om jag inte tar helt fel, syns tydligt idag, som ni kan se i filmen.

Satt länge i blåsten och filmade utsikten. Inte den bästa jag har gjort, men det är svårt att se var man befinner sig ibland, när man filmar med mobilen.

Njut och öka ljudet så hör ni kanske suset i träden och när ljudet av vinden går in i mobilen.Kategorier:*Kavala 2022*

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: