Solen har semester idag…


…. och har lämnat efter sig regn, men vädret är skönt då det inte blåser. I morse lämnade Per och Hanna huset och efterlämnade en tomhet. För att skaka av mig den, gick jag till de två närbutikerna i området. Den ena för att köpa mat till Drottning Siri och den andra för att köpa yoghurt och prata bort en stund på grekiskt vis. När jag kom tillbaka låg Siri och väntade på mig innanför grinden, som hon hade sett att jag gick och väntade att jag skulle komma tillbaka. Jag pekade åt trappen bakom knuten och gick samtidigt in. Hon försvann snabbt. När jag kom ut på terrassen satt hon rak i ryggen och väntade tills jag ropade på henne. Jag ser verkligen att hon känner igen mig, på sättet att se på mig. Det är som om någonting tänds, ett igenkännande.

Sötnosen!Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: