Dags för Siri nu…?


Siri var inte sig lik idag. Vissa tecken visar på att något är på gång. Hon satt i dungen vid muren och slickade sig och när jag pratade med henne, verkade hon frånvarande. Sen såg jag henne i rabatten, hon gick långsamt och hon pratade med mig, men inte lika piggt som vanligt. Redan igår kväll såg jag en förändring. Lugnare och inte lika angelägen.

Hon fick mat, men ville inte äta, gick därifrån, stannade och började slicka sig igen. Hon hade säkert annat att tänka på.

 Det längre klippet har jag ännu inte lyckades ladda upp. Tar evigheter.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: