Naturen i detalj


Mina miljöbeskrivningar utgår från inre bilder. Jag ser dem framför mig när jag skriver och inte förrän nu har jag blivit medveten om varför. Häromdagen fick jag idén om att fotografera naturen i detalj, hur ljuset faller och hur långa eller korta skuggorna är. Och blev medveten om att det är vad jag har gjort hela tiden. Det är bilder, inte bara i detalj utan fantastisk utsikter, vilka färger som himlen har i skymningen här uppe i norra Grekland. Speciellt när solen går ner. Det här är ingen märklig insikt, men att använda det som en metod är för mig något medvetet nytt. Det kan jämföras med att man tjuvlyssnar på samtal för att få dialogerna att bli så äkta som möjligt.

Idag har jag fokuserat på naturen i detalj.Kategorier:*Kavala 2021*, Från manus till bok

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: