En av katterna


Den här katten är boende i området. Idag kom den springande och satt sig på sopcontainerna. Den satt i godan ro. Helt plötsligt blev den vaksam. Det syntes att den hörde något. Fram kom en annan katt och gick förbi utan att märka katten ovanför. Men den å sin sida hörde bara att någon kom, trots allt spikande, borrande mm. Till slut fick den ro och lade sig. Många katter ligger på biltaken och inte under bilarna som hemma i Sverige. Här är en förklaring! Sen passade jag på att ta ett kort på den fina blomman utanför porten.

 

 Kategorier:*Kavala 2021*, Från manus till bok

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: