Sakletardagen


Ja! Fick ont i huvudet och hade en bild av var jag hade Alvedon-tuben. Tillsammans med resekitten mm. Men där fanns den inte. Fortsatte leta väska efter väska ett antal gånger. Först genom att leta i packningen som jag blev klar med i Kavala för att den inte skulle bli förstörd, men nej. Då plockade jag ur väska efter väska och det bidrog till att jag packade om sen, vilket blev bättre. Nej, tuben gick inte uppbringa. Ändå hade jag ett minne av att inte något var glömt på rummet. Men vad skulle jag göra. Den var borta. – ”Den dyker säkert upp när jag slutar leta”, tänkte jag. Gick in på toaletten igen och skulle hämta något i väskan med resekitet. Då blev tuben med Alvedon synlig. ASG! Och nu är det något annat som jag inte vet var det finns, men det struntar jag i att leta efter. Det finns säkert någonstans.

På gott humör gick jag ner för att äta frukost i lugn ro. Det var knappt några gäster. Satt en stund sen utanför hotellet och rökte en cigarett och drack ett glas med kaffe. För jag fick ner i en liten fluga i kaffekoppen och jag hatar de där små. Tack och lov fanns det hett kaffe kvar i kannan.

När jag kom upp var en dam i mitt rum och var precis klar med städningen. Hon ville säga något till mig och eftersom hon inte kunde engelska och jag var osäker på om det jag förstod av det hon sa var rätt, fick jag gå till google translate till slut. Bra verktyg det där. OCH, jag hade förstått korrekt. Och nu efter lunchen ska jag ge mig i kast med resterande sidor i mitt manus, som jag lusläser i en pdf., som jag sen skall föra över ändringarna till docx-filen. Vet inte om jag hinner innan jag reser hem, då jag skall lägga till ett stycke. Tänkte bli klar med följebrevet till de förlag ska sända det till , men det lär nog inte bli av. Men vi får se.  ”Händelserik dag” … 🙂 .

Det är gråmulet, och fuktigt, så jag håller mig inomhus. Någon trip till Vita tornet blir det inte denna gång heller.Kategorier:*Kavala 2021*, Från manus till bok

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: