… och så blev vi bara fem


En efter en lämnade huset de sista dagarna. Nu är vi tre här nere och två där uppe. Hela eftermiddagen igår gick jag omkring som en osalig ande, mellan arbetspassen. Under flera timmar var jag totalt ensam i huset, förutom gästerna i lägenheten. Det blev nästan för tomt, även om två av gästerna på samma plan, kom hem. De reser på torsdag, men då kommer sju gäster, så vi blir tio gäster under sista veckan.

I början höll jag till mest på rummet. Efter ”isoleringen” under 18 månader, kändes det bra att höra folk och att prata i köket eller när vi stötte på varandra. Behövde vänja mig. 🙂 Men nu, känner jag ett behov av att delta mer … och då blev vi bara fem. Men, det positiva är att det blir mer gjort. Fast höra folk i huset vill jag gärna ändå. I förmiddags hjälptes vi tre här nere åt att fixa avfallsboxarna, sätta på diskmaskinen och slänga det som blivit gammalt, dvs det som sett sina bästa dagar.

Jag vaknade halv sex i morse och efter frukosten började jag arbeta och har fortsatt med det tills nu kvart över 12. Läser, korrigerar, skriver om, tar bort. I gårkväll, möblerade jag om vissa stycken så det blir en tydlig tråd. Tror att manuset kan bli klart innan jag reser härifrån. Kanske jag till och med kan fortsätta med manuset till bok II.Kategorier:*Kavala 2021*, Från manus till bok

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: