Nu i Souidikó spiti


Åkte från hotellet omkring halv tio i morse efter utcheckning och en lång trevlig pratstund med en av de som förestår verksamheten. Jag blev väl mottagen av Evelina och en stund senare av Stella. Träffade en av gästerna som skulle checka ut och några som varit här ett tag. Efter frukost gick jag till närbutiken och Omorfi och jag pratade en lång stund. Allt är så bekant, men ändå känns allt så märkligt.

Att pinjen är borta slår en i första anblicken, men sen upptäcker man fördelarna – hela utsikten. Solen gassar nu i början av november, men under högsommaren, ja då saknar man pinjen och struntar i utsikten 🙂 . Ett hyreshus har vuxit upp till vänster om altanen som är på väg att bli klart.

Några bilder till att börja med.Kategorier:*Kavala 2021*

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: