Tiden börjar rinna ut ….


Gäster kommer och reser igen. Dagarna går en efter en. Snart är vistelsen i Kavala slut. Om exakt tio dagar åker jag till Saloniki och om tolv dagar till Sverige. Det finns tid kvar, men jag vill vara här längre. Och som vanligt försöker jag hitta en möjlighet och lika vanligt är att jag kommer på att det icke finns någon. Semestern är slut den nionde och jag är i tjänst igen från den 12 augusti.

Vad har hänt sen jag publicerade bilder från min forskarkollegas bravader. Inte så mycket. Har varit nere på stan, handlat en del men främst har jag befunnit mig i närområdet, på terrassen och på mitt rum. Har kommit igång efter ett litet stopp i mitt skrivande.

När jag kommer ner till stan, känner jag någon slags lättnad. Det är här nere som jag trivs bäst. Trivs även uppe på Odos Aimelianou, men det blir lite för lugnt här ibland. Gillar att komma ut på morgonen på gatorna där nere. Trots trafiken och folklivet, eller skall jag säga tack vare? Det är dessutom nära till allt och INGA BACKAR! 🙂 att tala om!

Nu några bilder från Kapellet av Rauni Karlsson. Jag är inte speciellt kyrklig av mig, men jag gillar interiörerna i kyrkor. Notera på bilden, plaststolarna. För att inte tala om solstolen som man placerat en tavla. Man tager vad man haver! Kreativt tänkande!

 

 Kategorier:*Kavala 2019*, Aten, Nauplion

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: