Inbördes beundran


Nu är det dags att utöva inbördes beundran eller helt enkelt skryta över min forskarkollega. Hon syntes inte till på hela förmiddagen, vilket är ovanligt. Jag brukar höra eller se henne någonting. Hon går en promenad på morgonen. MEN, vad hade hon då gjort? Gått upp till Korset. Hon sände bilder till mig och här kommer några av dem. Om jag någonsin kommer upp dit, blir det med taxi och sen till fots den resterande biten från kapellet (om jag orkar). Bra kämpat Rauni och tack för att jag får publicera dina bilder.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: