I Aten klipper man inte gräs


Nej, i Aten klipper man inte gräs, när den som växer upp under vintern har bränts sönder av den starka solen. Vaknade till denna fantastiska utsikt. Efter åtta timmars god sömn. Var så trött igår kväll så det gjorde ont i hela kroppen.

Är fortfarande trött idag och det är ganska varmt redan nu på morgonen. Sitter nu och kopplar av i väntan på att ta en taxi till KTEL Argolidas för vidare färd till Nauplion. Det är helg idag – något slag av sommarhelgdag och tidtabellen är inte densamma som på vardagar. Nu får jag se om det finns någon plats kvar eller om bussarna inte är så fulla på söndagar som de inte är från Saloniki.

Åt frukost på takterassen med utsikt över Akropolis. Flera personer tog bilder och jag pratade med en del av dem, som tycker liksom jag att Akropolis är fantastiskt. Glömde höra med dom om de varit på nya Akropolismuseet. Nåväl. De kan inte ha missat det. Träffade ett ungt par från Kanada som klämde in sig hissen med stora väskor och hade bråttom, men kvinnan missade öppna dörren så vi fick åka upp till åttonde våningen och ner igen. Trevligt med en liten pratstund :-).

 

 Kategorier:*Kavala 2019*, Aten, Nauplion

2 svar

  1. Jag har varit i Akropolis-museet. Det är jättefint och intressant. Det sja man inte missa

    Gilla

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: