Thasos igen!


Sov rätt bra i natt, förutom att min mobil låste sig och jag var rädd för att den skulle brinna. Men jag somnade om. Tog taxi till hamnen och den resfeber jag känt tidigare försvann. Redan innan avgång fick jag sällskap av en ung kille som är från Schweiz och har cyklat i sex veckor och skall cykla runt på Thasos. Han sa att av alla länder han åkt igenom, tycker han bäst om Grekland.

Vi kom till Prinos och jag tog faktiskt bussen till Limenas. För jag ville se mer av ön. Man sitter ju högre på en buss. Dessutom tjänade jag in nästan 18 euro. Kom naturligtvis för tidigt, men det var en skön känsla att stiga av bussen och stå i hamnen och se ut över havet.

Rummet var inte klart på hotellet förrän i bästa fall kl. 13. Ställde in min väska och datorn och gick till tavernan som serverar så god youghurt och Cappuccino. Och hon som serverade kände igen mig – och på samma plats, sa hon. Bad om lite mindre denna gång och jag orkade nästan äta upp allt. Tog ytterligare bilder och redigerade vissa som jag tog på måsarna från båten. Dessa publicerar jag i ett särskilt inlägg.

Efter ett tag gick jag till arkeologiska museet som ligger ett stenkast därifrån om man kastar ordentligt vill säga. OCH vilket museum. Helt fantastiskt. Vet inte hur mycket av alla mina bilder jag kan publicera, men denna går nog. Skall gå dit igen för det var en hel del som jag inte orkade med.

När jag kom ut från museet var det vindstilla och riktigt riktigt varmt. Men jag kom fram till hotellet utan några problem. När jag installerat mig gick jag till supermarket som låg en vit därifrån. DÅ var det ännu varmare. Men det gick det också. Satt en stund utanför och rökte en cigarett.

Och NU sitter jag i sängen och skriver ett inlägg, redigerar bilder och tar det lugnt.Kategorier:Kavalla 2018

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: