Lite oturligt denna gång…


… att alla gäster utom jag hamnat på övervåningen. Nu vill jag gnälla lite, få frustrationen ur mig.

Idag är det torsdag och en vecka har gått sen jag kom till huset. Så mycket har inte hänt. För att vara ärlig har det hittills varit den tristaste veckan sen jag började komma hit. Gästerna är inte trista, men vi är för få, speciellt på nedre våningen. Det är bara jag! Lyxigt, men det börjar bli för trist. Vilket kommer bli likadant veckan som kommer. Det blir inte så mycket naturlig samvaro, som det brukar vara. Ni vet, man träffas i köket, trängs lite och äter frukost ihop, kanske även lunch. Sen jobbar vi, eller åker ut på något mm.

En liten kattfamilj har flyttat in i trädgården, en kattmamma med trillingar. Har försökt fånga dem på bild, men varje gång jag tar med mig kameran, är de inte där. MEN, när jag inte har den med, ja då är de. De ser likadana ut alla tre och det är fart på dom.Kategorier:Kavalla 2018

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: