En relativt händelselös dag


Vaknade halv sex i morse och väntade in tvättiden klockan nio, med att examinera tio studenters omexaminationer. Vet ju själv hur det är att vara student och hur viktigt det är att få veta om ens arbete har blivit godkänt eller inte. Speciellt inför semestern. De här studenterna är dessutom verksamma lärare och för dem är ett godkänt betyg viktigt inför legitimeringen. Överhuvudtaget har examinationerna denna omgång varit mer fördjupande än tidigare för fler än vad det brukar vara.

Efter tvätt och hängning av den, samt ett besök i närbutiken för att köpa det jag glömde igår, blev jag urtrött och tänkte bara vila mig en stund, men sov i flera timmar. Vaknade så där seg man bara kan bli när man sover mitt på dagen. Har inte tagit några foton heller, så ni får nöja er med ett från igår. För övrigt har det inte hänt så mycket, då jag bor ensam i korridoren (första gången) och vi inte är så många i huset fram till torsdag nästa vecka. Det har dock städats och fejats inför helgen som kommer. Gräset har klippts och gångarna har snyggats till. De jobbar hårt för att få det fint för oss gäster.

Jo, jag har fått en liten fläkt, ifall det blir för varmt. En stor händelse 🙂 🙂 .

Försöker nu att rekonstruera hur en föreläsning av Aristoteles skulle ha framförts och vilket innehåll som kan passa in i min bok. Inspiration tar jag från Laertios. Det är helt klart ett vågspel.

Igårkväll satt jag på övre altanen och drack ett glas rosé och åt Digestive kex till, och såg solen gå ner. Om jag går upp ikväll återstår att se.

 

 

 Kategorier:Kavalla 2018

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: