I väntans tider


Körde till Arlandastad i går och det gick bra. Inga köer och ett väder som lovade gott, trots duggregn. Men nu på morgonen är det blåsigt, ruggigt och regnigt. Verkligen inte en bra början på midsommarafton. Förhoppningsvis blir det bättre framåt dagen. Har sovit bra, men har lite ont i huvudet och är trött. Tre timmars väntan på transfern och sen tar det några timmar till – om inte blåsten tilltar och det blir förseningar. Det är lite svårt att riktigt få den där semesterkänslan när vädret tvingar en att sitta på hotellrummet.

Arlandastad/Eurostop har äntligen utvecklat planer och en utbyggnad är på G. Det är alltid lika sorgligt att komma hit och gå igenom den tomma gallerian, sen alla butiker flyttade. Men hårsalongen och krogen håller ut, liksom CirkelK, Ahlsell, Byggmax, och  McDonalds och några till, men de sistnämnda har väl sina kunder oavsett, även om det måste ha blivit mycket färre. Väntar troligen och de tillhör stora kedjor, men det är strongt av salongen och krogen.

Hotellrummet är bra, men det behövs en renovering och förnyelse. Det ser likadant ut idag som för 14 år sen och kanske längre tillbaka och standarden på rummen är olika. Betalar man några hundralappar mer, är standarden lite bättre. Det som uppväger är det vänliga och serviceinriktade mottagandet, samt omgivningarna (och tidigare butikerna i gallerian), när det inte är regnigt och blåsigt.

För övrigt är jag klar med betygsrapporteringen, men har lite kvar att göra. Det får dock vänta några dagar. Och övar mig att fotografera med den nya kameran. Kul att kunna fotografera på långt håll, även om det inte blir så bra än.

 

 

 Kategorier:Kavalla 2018

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: