Snart dags!


Nu är det fyra dagar kvar tills jag åker till Arlandastad och sover över till fredag då planet till Saloniki lyfter. Och nu börjar det bli dags att packa. Jag har samlat det jag skall ha med mig på olika platser. Böcker, papper på en plats, hygienartiklar på en annan osv. Har också funderat på vad jag skall ta med mig i klädväg. Till slut körde jag till Skhlm och räknade med tre timmars tid där, då jag såg alla parkerade bilar och massor av folk. Men, på KappAhl och Lindex var det bara en kund före mig. Till och med på Forex bank var det tomt. Tur som en tokig. Det tog en timme tills jag var klar och körde till ICA Maxi.

Och när jag kom hem drack jag en kopp kaffe och åt ett pepparkaksmuffins (nyhet?) och rös av välbehag över att jag snart åker.

Men så var det där med öppettiderna i Saloniki. Men fick hjälp på Galen i Grekland där en snäll kvinna sände alla öppettider fram till nyårsafton. Det är bara den 25 och 26 december som det är helt stängt. Jag vill ju ha möjlighet att köpa lite vin och snacks och deras smarriga godbitar. Kakor i ett bageri. Kanske köpa lite kläder, så jag slipper släpa på ett tungt bagage. Nu har jag iaf köpt två koftor, men det kan bli varmt och varför släpa på en massa vårkläder om de går att köpa där. Blir det minusgrader är det inga problem, jag kommer väl ha både vinterkappa, mössa, varm halsduk och kängor på mig. Det kanske blir en syn för gudarna, om det är 15 grader varmt när vi landar. Haha! Tur att jag alltid tar taxi.

Och så var det där med vädret i Norrsunda och på Saloniks flygplats! För några veckor sen var prognosen ett snöglopigt Arlanda och  starka stormvindar i Saloniki och dåligt väder resterande tid. Idag är det strålande sol den 22:a och mestadels molnigt den 23:e och mestadels soligt fam till nyår. Ja, vi får se vad det blir. Ingen idé att oroa sig än.

Sista undervisningsdagen i morgon i bästa kursen!

CU

 Kategorier:Saloniki Jul- och Nyår

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: