Regn i Kavala och Skypemöte


Någon läsning blev det inte igårkväll. Jag fastnade framför datorn med mitt manus och helt plötsligt var klockan två. Det blev inte många timmars sömn, då det tog ett tag innan jag somnade på grund av lite mystiska ljud utanför (troligen av bevattningssystemet) och vaknade kl. 7.30. Åt frukost, vilket var en höjdpunkt – Yoghurt, aprikoser och honung. Aprikoserna var så saftiga och mjuka att de smälte i munnen. Besökte apoteket för att höra om de hade Fortimel Energy. Nej, men de kunde beställa och jag skall återkomma kl. 19. Intressant är att i Sverige kostar 4×1 9 euro och här 12 euro. Beställde två x 4 stycken. Inget att bråka om, men som sagt, intressant.

Träffade intendenten kl. 10 och fick bland annat en nygammal dosa, då den helt nyinköpta av någon anledning inte fungerade i något av uttagen, trots att andra kontakter fungerade utmärkt, samt att den fungerade i uttag i hallen. Skumt.

Skypemöte med mina kollegor på SU kl. 11-13 (gr.tid). Det är första gången som jag deltagit i ett vanligt möte via Skype. Det hördes rätt dåligt, och under en kvart hörde jag praktiskt taget inte någonting. De som sitter närmast datorn, vilket idag var studierektorn, hörs bra, men det klipper hela tiden när någon sitter längre ifrån, om de talar i vanlig samtalston. En annan sak är att eftersom man inte ser alla, kan man avbryta någon – då man inte hör eller ser om någon har bett om ordet. Men det fungerade trots detta.

För någon halvtimme sen började det regna. Stilla regn, som jag aldrig tidigare upplevt i Kavala, utom när det varit oväder och då häftigt regn. Men det är ju i början av juni och då kan det regna ändå 🙂 . Kunna sitta och dricka kaffe under altantaket när det regnar och 22 grader varmt är väl ändå värt att gömma och bevara i sitt inre.

 

 Kategorier:Kavalla 2016, Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: