En dag i Arlandastad


När man tror tid finns, speciellt när man skall på semester, blir det stressigt och både examinationer skall läsas och bedömas på tre dagar och andra ärenden som tar åtta timmar istället för fyra, ja då är det svårt att tro att allt som skall med, verkligen finns med. Fick packa om innan jag körde iväg idag, då det blev för tungt och det fick bli en resväska, en ryggsäck och några kassar istället.

20160603_124925Körde hemifrån relativt tidigt, men hamnade i köer kl. 12.30 på grund av strulet vid Norrtull. Kom till hotellet kl. 14, för det lättade sen (tack och lov). Packade ur bilen, och gick upp till rummet. Gick runt i gallerian, handlade lite kläder mm. Kl. 16 på väg till flygplatsparkeringen i en kokande varm bil. Körde fel och åkte mot Arlanda. Jag hittade en avfart efter några km, som faktiskt var den rätta och ut på E4:an mot Stockholm igen mot avfarten till Arlandastad S. Vet inte varför, men jag har nog bara kört dit en enda gång, utan att köra fel. Men, det är vägar överallt.

Handlade lite mer och sen gick tiden fort. Nu är hon snart halv tolv. Och jag har varit igång sen kl. 5 i morse. Talat med en hel del folk, hjälpt en person att hitta till hotellet mm. Köpte en ljudbok En man som heter Ove. Och har sett flyg efter flyg över skogen gå in för landning. Har egentligen inte gjort någonting, men ändå har en hel del hänt.

Nu har jag rökt den sista cigaretten för idag och det var rätt kyligt utanför gallerian, som var rätt folktom. På kvällen är det endast hotellgästerna som är kvar.

 

 Kategorier:Kavalla 2016, Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: