Morgon


Vaknade klockan sex med solen i ansiktet. Försökte somna om, men jag var hungrig och kunde inte koppla av. Gick ner och tog ett bloss och vinden var isande i jämförelse med gårdagens värme och vindlöshet. Kilade in i frukostrummet, tog med mig en stor tallrik med yoghurt och gick upp. Kände inte för att sitta oduschad mm. bland folk 🙂 .

När jag satt och tittade på alla kassar och väskor, insåg jag att en resväska till är enda lösningen. För släpa omkring på massa kassar i några timmar på Arlanda kändes inte kul. Hittade en kabinväska som skall gå med bagaget. Jag offrade ryggsäcken. Den får vara kvar. Jag fick ner den tunga  boken Vara och tid, samt två andra böcker. Var också tvungen att köpa något varmare att ha på mig, för jag lämnade allt i tjockt tyg/garn hemma.

Jag och två rökkompisar stod och kollade in flygplanen som nästan nuddar taket på hotellet. Har gett upp att få ett av dem att fastna på en bild, för när jag har kameran framme, ja då händer ingenting. Men, sen …

Har varit igång i snart fyra timmar, så jag slappar ihop med Nyhetsmorgon tills det är dags att ta transferbussen till Arlanda. Allt är packat och det verkar som om jag äntligen fått kontroll på mina pinaler. Det är vid sådana här tillfällen som jag önskar det fanns en bärare enkom för mitt välbefinnande. 🙂

 Kategorier:Kavalla 2016

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: