En riktigt bra dag


I går var det en riktigt bra dag. Den startade med smärta i höger sida en timme innan jag skulle köra iväg. Den höll i sig tills jag kom fram, då den gick över lika fort som den kom. Studenterna redovisade fältstudien. Sen föreläste jag om Dewey och Arendt. Planen var att det skulle ta en timme, men det tog en halvtimme längre, vilket reducerade studenternas tid till förberedelse. Men det var okey för dom! Därefter diskuterade vi Dewey och Arendt.

13164472_2025428551015787_2809556684883373999_nIdag har jag börjat att plocka fram kläder som skall strykas, och annat jag behöver göra innan resan. Börjar få lite ont i magen över att jag inte gör någonting, men har inte orkat. Krafterna har börjat komma tillbaka. Äter mer och bättre och dricker näringsersättning varje dag. Men tänk om det gick att gå upp fem kilo på två veckor 😦 .

Har köpt en Samsung Galaxy S6. En ny leksak. 🙂 Har stretat emot i flera år, men då vi fick en Samsung Galaxy A3 som tjänstetelefon blev jag så sugen, att jag körde till Telia och fick en bra deal – stor rabatt på mobilen. Och nu klarar jag mig inte utan den – haha. Fast i Kavala får jag nog göra det, men den har en fantastisk kamera. Men den kommer bli användbar både som kamera, videoklipp, röstinspelning mm., samt möjlighet att redigera.

Kul, minst sagt.

 Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: