Det går framåt, men långsamt


Nu har jag jobbat ännu en vecka på 75%. Var på institutionen i måndags och efter några timmar fick jag ont och 25% sjukskrivning är helt rätt (för undervisa skulle ha varit omöjligt). Men för övrigt har det varit bättre den här veckan i sin helhet än under veckan före. Sover fler timmar i streck. Och igår var jag så gott som smärtfri, men inte idag.

Blev äntligen klar med min Derrida-tenta i torsdags. Har fått jobba på den lite varje dag under ett par veckor (har ju en del annat att göra). Nu skall jag se vad jag kan ta med mig till föreläsningen i slutet av nästa vecka, då det är kursstart. Har förlorat en hel del tid, så nu är mina planer att bli klar med min uppsats i början av höstterminen i år. Kursen om Lacan får jag hoppa över, då bilen inte startade vid första tillfället och det var alldeles för stormigt och snöigt det andra tillfället för att jag skulle våga mig till blåshålet Södertörns högskola, med risk för försämring och mer intensiv smärta. Det är trist, men det är bara att gilla läget.

Idag har jag befunnit mig i Kavala hela dagen och det är ”bara” 4 månader och 3 dagar kvar tills jag reser dit ”på riktigt”. Iofs är jag alltid i Kavala, men idag kändes det som om jag verkligen var där på något sätt, som om det är verkligt och här där jag befinner mig är det overkliga. Svårt att förklara så det inte låter helt uppåt väggarna fel.

DSCN5567Kategorier:Kavalla 2016, Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: