Dag 22 – Så är det måndag igen …


Asteriadou

Solen har lyst nästan hela dagen från en klarblå himmel. Tog en promenad i förmiddags och en längre på eftermiddagen. Man måste ju passa på, innan det blir mulet eller börjar regna. Vinden är fortfarande lite för kylig för årstiden,men det är skönt ändå. Stod en lång stund efter promenaden utanför huset och bara tog in atmosfären. Folk som går förbi undrar nog vad jag är för en filur. Ser väl alldeles salig ut ibland.

Har upptäckt hur nära som jag bor svenska huset. Det tar bara 10 minuter att gå dit, rakt över. Nja, rakt och rakt. Odos Serdaroglou går upp och ner till Thessalonikis. Och den sträcka som går upp är ungefär som att bestiga halva vägen upp till borgen. Fy! Och sen är det uppför hela Odos Thessalonikis innan jag är framme på Odos Aimilianou. Däremot kan jag ta taxi dit och gå hem, eftersom det bara är en kort bit som är uppför. Resten är ju nedför eftersom det är uppför dit. 🙂 Nu har jag inga planer på att gå dit. Men om jag hade haft några.

Nu har jag slutat korrekturläsa och språkgranskat det första manuset. Nu är det andra som är på gång, men just nu tar det emot. Men det måste ju göras.Kategorier:Aten, Saloniki/Kavala 2023

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: