Glömska är mitt andranamn …


Naturligtvis glömde jag både salt och peppar, så jag var tvungen att gå till närbutiken. Där hamnade jag in en diskussion med några om hur mycket man får ta ut per dag och klumpsumma per vecka på en gång, nu när bankerna öppnade (de behöver inte stå i kö varje dag). Det var både på engelska och grekiska vi försökte komma fram till det. Olika bud! Det enda vi var riktigt klara över till en början, var 60 euro per dag. Men om man inte tar ut 60 euro idag, kan man ta ut 120 euro i morgon. Nåväl, tror vi lyckades klara ut det till slut.

Elisabeth kom från Thassos, så jag väntade tills hon var klar och vi gjorde sällskap hem.Kategorier:Kavalla 2015

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: