En vecka här i morgoneftermiddag!


DSCN5367I morgon är det en vecka sen jag kom till Kavalla och fortfarande känns allt bra. Tyvärr är det några av gästerna ovanför mig som vänt på dygnet, så det är lite svårt att somna från kl. 23 och framåt. Känner mig tröttare än jag borde om jag inte haft tre nätters störd sömn. Men, för övrigt är det övervägande positivt, så det överskuggar inte helhetsupplevelsen. Ovälkommet är det dock. Idag och igår har det varit är mycket varmt. Termometern står stadigt på sina 35 grader från förmiddag till sen kväll. Tur att det blåser så gott som hela tiden. Det går att sitta i skuggan flera timmar, men dock inte mer än en kvart i solen. Den tar dessutom otroligt. Det är skönt. Är bara ibland som det blir lite för mycket, men då går man en runda inomhus förstås! Dricker massor av vatten, äter något salt eller bara salt, något sött och så vatten. Sen känns allt bättre igen.

Har nu kommit igång med rätt version av artikeln. Vet inte varför jag hamnade helt fel i fredags förra veckan, men nu är jag på rätt väg iaf. Läser och försöker koppla min C-uppsats i filosofi till en möjlighet att koppla Platons tankar till att stimulera tänkandet hos studenter och hur det kan visa sig i deras skriftliga examinationer. Skall försöka sätta mig nu i värmen och fortsätta skriva.

För övrigt idag har jag haft grekisk lektion (dvs. de talade grekiska och jag lyssnade och försökte förstå vad de talade om :-).

Sen i måndags har jag fått in den varma-länders-lunken!Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: