Första morgonen i Kavalla


DSCN5351Sov till kl.7 och fick sju timmar sömn i mitt mörka rum mot gatan. Åt frukost, pratade med några gäster och gick och handlade. Vilade en stund innan jag bytte rum, så nu är jag installerad i samma rum som förra året. Mot trädgården och ljuset. Det blir lite varmare, men jag föredrar det före en känsla av utanför alla händelser. Är tröttare idag än igår, trots mina sju timmar, men det beror nog mycket på att jag börjar slappna av. Men resdagar är alltid jobbiga och till slut håller man sig uppe genom adrenalinet och viljan.

Allt är sig likt här i Kavalla och i husets trädgård, men det har vuxit rejält sen sist. Den lilla lunden som färdigställdes förra året har nu blivit en uteplats och blommor och växter har vuxit upp ordentligt. Skall nog sätta mig och äta frukost någon morgon. Idag kommer jag vara hemma hela dagen. Har det viktigaste i matväg. Handlar på måndag istället.

Sist men inte minst – en nytagen bild av tidig morgon i Kavalla stad!

DSCN5346Kategorier:Kavalla 2015

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: