Andra morgonen i Kavalla!


Andra morgonen i Kavalla. Öppnade fönstret i mitt rum och i köket, samt altandörren, för att vädra ut nattens instängdhet. Gick ut redan kvart över sex och åt frukost på altanen, svalt och skönt. En lisa för en varm själ. Kyrkklockorna ringde kl 7, hunden ylade och sen ringde de för gudstjänst. Vädret är klart och solen lyser från en klarblå himmel. Det är himmelskt! Gick sen och handlade när folk började vakna (det är ju stängt i morgon söndag).

Vi satt sen på altanen och umgicks. Två av oss sitter i var sitt rum och arbetar och tre har gått ner för att ta dagens första dopp. Trädgårdsmästaren är här idag, och gör fint. Själv skall jag försöka komma igång mer än jag lyckades med mina tjugo rader i går.

Fyra av oss som kamperar ihop under två veckor framåt 

DSCN5358

Kristina, Robert, Magnus och AnnaKategorier:Kavalla 2015

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: