Saloniki


Utsikten från mitt rum!

Allt gick smidigt från det jag vaknade tills jag nu sitter på ett hotellrum med havsutsikt i Saloniki. Taxin kom kvart över åtta. Kom ner till busshållplatsen vid halv nio. Bussen gick lite över nio. Det var express, så vi var framme två timmar senare. Det kändes inte alls som om jag rest i evigheter. Taxi fick jag direkt från busstationen till hotellet. På balkongen är det skugga och det blåser lite från havet, men för övrigt är det ännu varmare här än i Kavalla. Där regnade det i morse.

När man åker från Kavalla inser man verkligen hur högt det är dit man skall och vägen var ganska slingrig, som terpentinvägar, fast bredare

Sitter och väntar på bagaget som aldrig kommer. Tror jag får efterlysa det snart. Ringde ner, så nu har jag fått det. Blev något missförstånd.

Nu skall jag dricka lite kaffe och titta på havet och känna vågornas brus

 Kategorier:Kavalla2014

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: