Frukt, hetta och yippie.


Jag har blivit så beroende av frukt nu, att jag var tvungen att försöka få tag på det. Frågade i receptionen var det fanns en affär. Han sa att det ligger en på andra sidan Meg. Alexandros en bit upp. Jag gick ut ur den luftkonditionerade foajen och skulle gå över gatan. Det finns knappt några övergångsställen. Fick gå en bit i stekande sol. Men f-n den som ger sig. Gick vidare och kom upp på en gata som såg ut att härbärgera en hel del affärer. Köpte vatten i en av kioskerna – iskalla, som jag sen bar i händerna då jag inte fick någon påse. Och det hjälpte en hel del. Hittade en discount market. Fick det jag behövde, men när jag gick ut igen låg den butik som jag skulle till, Carrou fou rakt över. Aj då!

Tillbaka gick det lättare, men när jag skulle gå över gatan kändes det som om hjärnan skulle börja koka. På en termometer innan jag kom ut där, stod det 35 grader.

Nu börjar solen komma in på min balkong. Älskar verkligen eftermiddags- och kvällssol, för då får jag se solnedgången. Om den inte försvinner på kortsidan.

Det är inte varmt i Saloniki – det är hett. Och det finns inga backar – Yippie!

DSCN5200 DSCN5198

 Kategorier:Kavalla2014

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: