Vädret i Kavalla


Det mulnar på och blåser hårt

Det mulnar på och blåser hårt

Det har varit en bra sommar vad gäller vädret här i Kavalla. Därför att det har varit sämre än vad det brukar vara. Och jag och en del av oss andra i huset bugar och tackar vädergudarna. Det är varmt, men än har det inte varit över 35 grader här uppe på höjden. Under de sista två veckorna har det iofs varit rätt fuktig värme, men det har mulnat på rätt ofta och blåst upp. Imorse blåste det kyliga vindar, trots 34 grader. Under dagen blåst, men inte så mycket. Och nu närmare klockan sju blåser det riktigt ordentligt. Är det ett oväder på gång tro?

Visst ligger huset lägligt. För nere på stan känns det bra mycket mer tryckande. Visst är det varmt, men uthärdligt! Jag har inte varit utomhus så mycket som under de här sex veckorna jag varit här. Om jag hade kunnat, skulle jag ha sovit ute. Det är helt enkelt underbart att vara i land där man kan göra det mesta utomhus.

Jag njuter av lugnet i huset!

Och hur är det med min tå, kanske någon undrar – Ja, den ser ut som ett stort blåbär, sa Johanna.

Det gör inte alls lika ont längre, men gå nedåt i backarna går inte. Och hur skall man lyckas med att gå på plan mark i Kavalla. 😉 Får ta taxi i morgon, om jag skall ner till stan.Kategorier:Kavalla2014

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: