Få gäster under weekenden


DSCN5140Idag är det bara Johanna och jag i huset. John är på Thasos, Kenneth, Klara och Saga är på väg till Rom och Thomas är på väg hem till Sverige. I helgen kommer vi vara tre gäster. Känns bra så här i slutet av vistelsen att vi är så få. Tid för packning, omställning och iordningställande. Lugn och ro behövs när man har resfeber. Därför har jag börjat förbereda packningen redan idag och vad jag behöver tvätta innan jag reser. Allt för att jag sen under lördag och söndag kan ta det lugnt, sitta och skriva och bara njuta av att vara här.

Jag hade en del planer, men eftersom tån fortfarande inte är bra, måste jag ta det lugnt idag. Förhoppningsvis blir den bättre till i morgon. Men jag kommer använda tiden till att lägga in en del fakta, som jag tänkte vänta med tills jag kommer hem. Skall även försöka hinna med att skriva ett kapitel rakt upp och ner, inspirerad av platsen, förutom redigeringen av det redan skrivna manuset. När jag kommer hem behöver jag landa även där, så det tar ett tag innan jag kommer in i skrivandet.

Har varit här i sex veckor. Känns det? Ja och Nej. Nu tänker jag – Oops, jag skall åka hem. Men, samtidigt tänker jag – Oj, vad länge sen det var jag kom hit. Det känns som en evighet sen ikonmålarna var här, för att ta ett exempel. Men, nog om hemresan. Jag har fyra hela dagar kvar i Grekland och det är rätt mycket, trots allt. Om man tänker att en solsemester ofta är en vecka.

Det är lätt att rota sig här.Kategorier:Kavalla2014

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: