Inte helt redo, men längtar hem


DSCN5165Javisst, blev det oväder i går. Inte det värsta här i Kavalla, men det slog ner tre eller fyra gånger precis där vi var. Regnet öste ner och det blåste ordentligt. Vi kom i säng rätt sent och åskan fortsatte, men mig störde den inte. Däremot var det något som slog hela tiden. Det var luckorna till dörrarna ut till altanen. Jag vågade inte försöka mig på att stänga igen dem. Köksfönstret slogs upp som under första åskvädret jag var med om, men det hade inte regnat in.

I morse blåste det fortfarande och termometern visade på 23 grader. Jag frös och tyckte det var skönt på en och samma gång. Men under frukosten svepte jag in mig i ponchon. Senare regnade det igen. Men det blev fint väder och 30 grader.

Tvättade idag. När jag varit upp den sista gången, blev jag helt plötsligt mycket trött. Somnade till suset i pinjetallen.

Ikväll har vi tre haft en liten fest. Jag stod för rosévin (som var mycket gott) och de andra för lite snacks och middag. Själv åt jag middag tidigare. Mycket trevlig kväll. Både John och jag åker härifrån på måndag, så det blev en liten avskedsfest.

Under kvällen upptäckte jag att jag inte är helt redo att åka härifrån. Har varit här i drygt sex veckor, men känner mig inte färdig i Grekland. Det känns konstigt. Samtidigt känner jag för att åka hem. Längtar hem till Sverige!

Det är blandade känslor!Kategorier:Kavalla2014

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: