Dagen har gått


DSCN5023Idag har det varit en dag av rastlöshet. Så fort jag satt mig för att skriva har jag känt för att gå ut ur rummet. När jag väl kommit ur det, vill jag tillbaka in. Och skriva! Men, det har inte blivit många rader idag. Tror det är vädret. Det är mer ombytligt och rastlöst än vad jag har varit idag. Men ikväll har det blåst riktigt ordentligt. Det sjöng i pinjen. Försökte fånga det på film, men det gick inte.

Robert och jag satt och delade med oss lite av våra liv i Sverige med bilder från gatuvyn och mobiltelefonen. Han och Magnus åker hem på måndag, så det är bara ett dygn kvar.  Vi har ju kommit varandra nära under de här veckorna och därför är det roligt att se hur de bor. Vi skiljdes åt för kvällen Sen kom Kenneth, så jag gick ut på altanen igen, då jag gjorde i ordning några smörgåsar. Och senare kom sent hemkommande gäster hem och åt middag.

Dagen har gått och har inte fått så mycket gjort. Men det är ju lördag och då brukar man ju vila och umgås med folk. 😉

 

 Kategorier:Kavalla2014

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: