Hutlöst varmt!


I lilla olivlunden

I lilla olivlunden

Idag gick jag ner klockan åtta till bankomaten. Nu gräver de inte bara upp gator, utan har börjat med trapporna också. Svårt att gå, det sprutade vatten och dammade. En stor lastbil stod mitt över på gatan, så jag fick gå runt. Jag förundrade mig över hur han lyckats ställa sig rakt över med tanke på den lutning som gatan nedanför har. Det är nog 35 graders lutning. Föraren satt i bilen och väntade. Hur han skall kunna vända och åka ner samma väg är en annan fråga. Kom ner till stan och det var redan varmt. Tog ut pengar, gick och köpte Karelia Menthos och gick runt ett tag. Tills det inte var kul längre. Alla butiker utom banker och livsmedel, bagerier mm. hade inte öppnat än.  Tog taxi upp till huset av en chaffis som körde riktigt fort och utan fungerande säkerhetsbälten i baksätet. Nåväl. Det gick bra.

Men, om det blir tvärbroms är det svårt att veta vad som skulle hända.

Åt frukost och pratade lite med Robert och Magnus om upplevelser och om verklighet/overklighet. När jag sen skulle in och skriva hettade det ordentligt i kinderna. Det kändes obehagligt. Jag tvättade håret, men det hjälpte inte. Jag åt vindruvor, åt två smörgåsar med Feta och en godisbit efteråt, samt massor av vatten. Tog fläkten från rum 1 som står tomt, satt på den och dörren på vid gavel, stängde igenom fönsterluckorna, men lät fönstret var uppe, så det blev riktigt drag.

Då började jag känna mig bättre!

Istället för att sätta mig och jobba, gick jag ut till Kenneth och satt och pratade en stund. Rummet var fullt av besökare och de kom ut efter en stund och tog fotografier på utsikten och trädgården.

Det har känts hutlöst varmt idag! Trettiofem grader stod det på termometern. Nu kl. 15 är det bara 30 grader. Det fläktar och är lite molnigt.

 Kategorier:Kavalla2014

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: